استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای رفع نیازهای پژوهشی سازمان برنامه و بودجه
استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای رفع نیازهای پژوهشی سازمان برنامه و بودجه

وي ادامه داد: با فهم مشترك از مزيت‌هاي علمي طرفين به بهترين شكل مي‌توانيم در ماموريت‌هاي تخصصي خود همراهي و همگامي داشته باشيم.

پاكذات در خاتمه افزود: مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده‌نگري آمادگي دارد آخرين يافته‌هاي علمي دانشگاه در حوزه برنامه‌ريزي و بودجه ريزي در قالب نشست‌هاي تخصصي به سمع و نظر سياست‌گذار برساند. لذا اميدواريم در پس اين تلاش و همكاري فاصله دانشگاه و مركز پژوهشي را در كشور كمتر كنيم.

سرپرست دانشگاه خوارزمي ادامه داد: اين دانشگاه به عنوان قديمي‌ترين دانشگاه كشور با ظرفيت بالاي علمي آمادگي كامل دارد تا در راستاي رفع نيازهاي پژوهشي اين مركز گام‌هاي موثري را بردارد.

وي افزود: در مباحث اقتصادي به خصوص تربيت دانش‌آموختگان اقتصاد اسلامي و متخصصين تراز سازمان برنامه به صورت گسترده مي‌توانيم كمك‌رسان مركز و سازمان برنامه و بودجه كشور باشيم.

 

دريافت لينك خبر 

 
 
 

شنبه 29 مرداد 1401 (2 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.