-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابط عمومی مرکز، گزارش پژوهشی " بررسی برنامه های تولید و اشتغال ذیل تبصره 18 قوانین بودجه سنواتی با تأکید بر لایحه بودجه سال 1402 کل کشور" منتشر شد.
در خلاصه مديريتي اين گزارش مي خوانيم: در سال 1396 حمایت از اشتغال و از سال 1397 به اینسو حمایت از تولید و اشتغال همواره یکی از موضوعات اصلی قوانین بودجه سنواتی- تبصره (18)- بوده است. بررسی عملکرد تبصره مزبور طی دوره مورد اشاره حاکی از آن است که علاوه بر کاستیهای حوزه برنامهریزی مانند کمتوجهی به سیاستهای اصلی ازجمله ثبات اقتصاد کلان، بهبود فضای کسبوکار، ارتقای رقابتپذیری و بهرهوری و زنجیرههای تأمین داخلی و بینالمللی، تغییرات مداوم مجری آن بدون توجه به الزامات اشتغالزایی توسط قانونگذار- در کنار اجرای ناقص قوانین و مقررات مربوطه و نظارت ضعیف به دلیل کاستیهای نظام آمار و اطلاعات بازار کار، از مهمترین دلایل تحقق نیافتن اهداف سیاستگذاری بوده است.
در لایحه بودجه سال 1402 کل کشور همانند سالهای گذشته موضوع حمایت از تولید و اشتغال در تبصره (18) مورد توجه قرار گرفته است. از مهمترین نکات برجسته و مثبت این تبصره نسبت به سالهای پیشین میتوان به موضوعات «بهمرسانی عرضه و تقاضای مهارت» و «ایجاد و تکمیل نظام جامع اطلاعات بازار کار» اشاره کرد.
گفتنی است، این گزارش در 64 صفحه و با همت جمال کاکائی، منصور گنجی و با نظارت علمی محمد جواد محسنی نیا تهیه و تدوین شده است.
لازم به ذكر است علاقمندان مي توانند اصل گزارش را در لينك زير دانلود كنند.