ناترازی بانک ها؛ چالش ها و توصیه های سیاستی بررسی می شود
ناترازی بانک ها؛ چالش ها و توصیه های سیاستی بررسی می شود

یکصد و بیست و یکمین نشست علمی-تخصصی با عنوان" ناترازی بانک­ ها؛ چالش ­ها و توصیه ­های سیاستی" برگزار می شود.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز، یکصد و بیست و یکمین نشست علمی-تخصصی با عنوان" ناترازی بانک­ ها؛ چالش­ ها و توصیه ­های سیاستی"روز سه­ شنبه 2 خرداد ­ماه 1402، از ساعت 8:30 الی 10:30، با حضــور جامعه علمی، پژوهشی، دانشگاهی، اندیشگاهـی، صاحب­نظران، مدیـران، کارشناسان دستگـاه­های اجــرایی ملّی و استـانی برگزار می­ شود.

در این نشست دکتر حمید پاداش ؛ معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور به عنوان مدیر علمی نشست و دکتر غلامحسین تقی نتّاج؛ دانشیار حسابداری دانشگاه و صاحب­نظر حوزه پولی و بانکی و دکتر علی سعدوندی؛ مؤسس کلینیک اقتصاد و مدرس بانک­داری و اقتصاد کلان به عنوان سخنرانان این نشست به ایراد نقطه نظرات خود می پردازند.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به تالار مجازی مرکز به نشانی http://connect.mporg.ir/dfrc در این نشست شرکت نمایند.


یک شنبه 31 اردیبهشت 1402 (1 سال قبل )
تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.