-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابطعمومی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری، تازهترین گزارش پژوهشی این مرکز تحت عنوان "شاخصهای کلیدی عملکرد سلامت" توسط گروه پژوهشی نظامهای نوین برنامهریزی، بودجهریزی و مدلسازی منتشر شد.
در مقدمه این گزارش پژوهشی چنین آمده است: سنجش و پایش شاخصهای سلامت از آن جهت که بنیانی برای درک نابرابریها در نظام سلامت و همچنین میزان دستیابی به سلامت را به دست میدهد و میتواند راهنماییهای ارزندهای برای تصمیمسازی و تصمیمگیری در بخش سلامت ایجاد کند، بسیار مهم قلمداد شده است. به همین دلیل در کشورهای مختلف، دستگاههای متولی سلامت پیوسته فعالیتهای قابل توجهی برای گردآوری اطلاعات لازم و تخمین شاخصهای مختلف در بخش سلامت انجام میدهند.
با توجه به یافتههای این پژوهش، ناهمگونیهای فراوانی بین کشورهای دنیا از نظر شاخصهای سلامت، بهویژه در مخارج سلامت دولتی مشاهده میشود که به ساختار نظام سلامت در کشورهای مختلف و ویژگیهای اجتماعی - اقتصادی و شرایط سیاسی مربوط است. بر اساس گزارشهای جهانی و همچنین دادههای داخلی، شاخصهای حوزه سلامت حاکی از روند روبهرشد در دستیابی به جایگاه برتر جهانی و بهخصوص منطقه میباشد که این امر در سایه برنامهریزی و اتخاذ سیاستهای مناسب و عملیاتی امکانپذیر شده است.
شایانذکر است که این گزارش به نویسندگی مجید مزیدآبادی فراهانی در 89 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
علاقهمندان میتوانند برای دریافت این گزارش پژوهشی از طریق لینک زیر اقدام نمایند
دریافت فایل گزارش پژوهشی شاخصهای کلیدی عملکرد سلامت