-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری، گروه پژوهشی نظامهای نوین برنامهریزی، بودجهریزی و مدلسازی، تازهترین گزارش پژوهشی خود را تحت عنوان "راهنمای آمارهای مالی دولت (GFS 2014) (درآمدها)" منتشر کرد.
در مقدمه این گزارش پژوهشی آمده است، نظام مالیه عمومی کشور از ارکان تأثیرگذار حکمرانی در یک جامعه است و نحوه شکلگیری، کارکرد و عملکرد آن در یک تعامل متقابل، رکنهای دیگر حکمرانی را تحت تأثیر قرار میدهد. نظام بودجهریزی به عنوان مؤلفه اصلی مالیه عمومی، بیشترین نمود را در سایر ارکان حکمرانی، نظام سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی نظام اداری کشور دارد. کیفیت عملکرد نظام بودجهریزی، تعیینکننده ظرفیت اثرگذاری این نهاد بر ارکان دیگر و همچنین اثرپذیری آن از سایر رکنهای حکمرانی است .
تدوین چارچوب و بسترسازی اجرای نظام آمارهای مالی دولت مطابق آخرین نسخه صندوق بینالمللی پول (GFS2014) بر اساس تفاهمنامه بین سازمان برنامه و بودجه کشور و مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری در دستور کار قرار گرفت.
شایانذکر است که این گزارش در گروه پژوهشی نظامهای نوین برنامهریزی، بودجهریزی و مدلسازی به نویسندگی یونس تیموری با ناظران علمی یدالله ابراهیمیفر و علی درویشی در 63 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
علاقهمندان میتوانند برای دریافت این گزارش پژوهشی از طریق لینک زیر اقدام نمایند.