-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابط عمومی مرکز، انتشارات مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری، تازهترین کتاب خود تحت عنوان"جریانسازی ملاحظات محیط زیستی و اقلیمی برنامه کاهش فقر و توسعه پایدار، کتابی برای تقویت فرایندهای برنامهریزی و بودجهریزی" را منتشر کرد.
این کتاب درصدد پاسخ به این پرسش است که چگونه ممکن است فقر کاهش یابد و همچنان از محیطزیست محافظت و تغییرات اقلیمی را مهار کرد؟ راهحل در پیجویی رهیافتی یکپارچه به توسعه نهفته است، رهیافتی که ابعاد اقتصادی، اجتماعی و محیطزیستی را در برگیرد و رو به گذر به اقتصادهای سبز و فراگیر داشته باشد.
جریانسازی همبست فقر ـ محیطزیست این فرصت را فراهم میآورد که فواید سرمایهگذاری محیطزیستی و هزینههای خسارتهای محیطزیستی در تصمیمگیریهای اقتصادی متعارف در نظر گرفته شوند. این رهیافت رهیافتی است قانعکننده و اثربخش برای راهبری تحولات نهادی؛ تحولاتی که میتوانند توسعۀ پایدار را محقق سازند.
این کتاب به صورت طرحی به همیاری مشترک برنامۀ توسعۀ سازمان ملل و برنامۀ محیطزیست سازمان ملل، به عنوان راهنمای خطمشیگذاران و کارورزان در جریانسازی همبست فقر ـ محیطزیست در فرایندهای برنامهریزی و بودجهبندی است که بر مبنای یک دهه تجربۀ طرح همبست فقر ـ محیطزیست صورت پذیرفته است؛
شایانذکر است این کتاب در 9 فصل و 300 صفحه، در برنامه توسعه سازمان ملل متحد تهیه شده و به همت دکتر علی رستمیان ترجمه شده است.
علاقهمندان جهت سفارش کتاب با انتشارات مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری به شمارۀ 43306608 و تلفن همراه 09373070979 تماس حاصل فرمایند.