گزارش پژوهشی رویکرد مردمی سازی اقتصاد در ایران منتشر شد
گزارش پژوهشی رویکرد مردمی سازی اقتصاد در ایران منتشر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز، مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری، گزارش پژوهشی رویکرد مردمی‌سازی اقتصاد در ایران (الزامات و چارچوب‌ها) را که به همت گروه پژوهشی نظام‌های نوین برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی و مدل‌سازی تدوین شده است.

در قسمتی از خلاصه مدیریتی این گزارش پژوهشی چنین آمده است: زمانی که صحبت از مردمی‌سازی اقتصاد (بر اساس روح حاکم بر اقتصاد مقاومتی) می‌شود، علی‌رغم تأکید بر مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، سهیم کردن همه مردم در تولید ثروت مولد مدنظر است. بر این اساس «مردمی‌سازی اقتصاد عبارت از حضور و نقش فعال، نوآورانه و مشارکت حداکثری آحاد مردم برای ایفای نقش به ذینفع فعال اعم از نیروی کار، سرمایه و مدیریت در فعالیت‌های اقتصادی و منافع حاصله با تأکید بر نوع رابطه دولت-مردم برای دستیابی به پیشرفت و رشد اقتصادی فراگیر است».

شایان ذکر است که این گزارش پژوهشی به نویسنگی الهام وفایی و مشاور علمی غلامرضا گرائی‌نژاد در گروه پژوهشی نظام‌های نوین برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی و مدل‌سازی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری در 102 صفحه تهیه و تنظیم شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت این گزارش پژوهشی از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

رویکرد مردمی سازی اقتصاد در ایران (1)

 

 


دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 (11 ساعت قبل )
تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.
ریاست جمهوری
سازمان برنامه و بودجه کشور
پايگاه اطلاع‌رسانی حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی)