نهمین جلسه گروه پژوهشی توسعه، تأمین مالی و اقتصاد بین‌الملل مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری برگزار شد.
نهمین جلسه گروه پژوهشی توسعه، تأمین مالی و اقتصاد بین‌الملل مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده نگري، دكتر محمدباقر نوبخت رئيس اين گروه پژوهشي در اين نشست اظهار داشتند: دولت مورد مطالبه نظر و اثر در مورد الگوي اسلامي ايراني پيشرفت است و سازمان برنامه‌وبودجه به عنوان دستگاه‌برنامه‌ريز و استفاده‌كننده از اين الگو مسئول تدوين پاسخ متناسب است.
با توجه به رسالت مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده‌نگري وظيفه تدوين و تدقيق اين موضوع با مركز بوده است كه توقع مي‌رود اين مهم در اسرع وقت آماده شده و در اختيار دولت و سازمان برنامه‌وبودجه كشور گذاشته شود.
در ادامه دكتر نوبخت بر تسريع در فرآيند تدوين الگوي مطلوب توسعه و تلاش بيشتر محققان و صاحب‌نظران در تكميل مباحث مرتبط تاكيد داشته و خاطر نشان كردند به منظور آماده‌سازي پيش‌نيازهاي برنامه هفتم اين موضوع در دستور كار اول مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده‌نگري قرار گيرد و انتظار مي‌رود تا پايان سال جاري به نتيجه نهايي برسد.
در ادامه جلسه گزارشي از شاخص توسعه پذيري (سيمرغ توسعه) ارائه گرديد و در ادامه صاحب‌نظران و اعضاي گروه پژوهشي به ارائه نظرات و پيشنهادات خود پرداختند.


دوشنبه 01 مهر 1398 (5 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.