نشست علمی تخصصی آینده‌نگری تغییرات اقلیمی کشور در قرن ۲۱ و توسعه ظرفیت منابع آبی (نشست دوم) برگزار کرد.
نشست علمی تخصصی آینده‌نگری تغییرات اقلیمی کشور در قرن ۲۱ و توسعه ظرفیت منابع آبی (نشست دوم) برگزار کرد.

نشست تخصصي آينده‌نگري تغييرات اقليمي كشور در قرن ۲۱ و توسعه ظرفيت منابع آبي كشور به اهتمام مركز پژوهش‌هاي توسعه و آينده‌نگري سازمان  برنامه و بودجه كشور و با حضور صاحب‌نظران اين حوزه و با شركت جمع كثيري از مديران و كارشناسان، در محل اين سازمان برگزار شد.
به گزارش مركز اطلاع‌رساني، روابط‌عمومي و امور بين‌الملل سازمان برنامه و بودجه كشور، در اين نشست تخصصي، دكتر ايمان باباييان رييس پژوهشكده اقليم‌شناسي مشهد سخنراني خود را با عنوان بررسي تغييرات كشور با نگاه به گذشته و چشم‌انداز قرن ۲۱ ارايه كرد و گفت: نرخ گرمايش ۳۰ سال اخير ايران، دو برابر ميانگين ۶۰ سال گذشته شده است و ميانگين دماي دهه اخير ايران هم بيشتر شده و تهران بيشترين نرخ گرمايش را در بين تمام شهرهاي كشور داشته است.  
به گفته دكتر باباييان، منطقه جنگلي زاگرس با بيشترين كاهش بارش و بيشترين افزايش دما مواجه مي‌شود و بر اساس پيش‌نگري اقليمي آينده، احتمال از بين رفتن يا كاهش شديد بخشي وسيع از جنگل‌هاي زاگرس وجود دارد.


شنبه 26 بهمن 1398 (4 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.