نتایج اولیه مطالعات تلفیق با موضوع عدم توازن بهره برداری از سرزمین و عدم تعادل های منطقه ای در سیزدهمین جلسه تلفیق مطالعات سند ملی آمایش سرزمین، ارائه شد.
نتایج اولیه مطالعات تلفیق با موضوع عدم توازن بهره برداری از سرزمین و عدم تعادل های منطقه ای در سیزدهمین جلسه تلفیق مطالعات سند ملی آمایش سرزمین، ارائه شد.

به گزارش روابط عمومي مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري، تلفيق مطالعات سند ملي آمايش سرزمين به عنوان يكي از اركان اساسي تدوين مطالعات، هم راستا با مطالعات بخشي و فرابخشي در دستور كار مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري قرار دارد كه نتايج اوليه آن با موضوع عدم توازن بهره برداري از سرزمين و عدم تعادل هاي منطقه اي در مورخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ توسط اقايان مهندس مهرداد كاشف و دكتر محسن ابراهيمي، پژوهشگران گروه پژوهشي آمايش سرزمين، توسعه و توازن منطقه اي ارائه شد. 
در اين جلسه كه با حضور جناب آقاي دكتر اردلان، رياست محترم مركز و  مديران و پژوهشگران محترم مطالعات تدوين سند ملي امايش سرزمين برگزار شد؛ محتوا و ساختار كلي خروجي مطالعات تلفيق مورد نقد و بررسي قرار گرفت. 


شنبه 19 بهمن 1398 (4 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.
ریاست جمهوری
سازمان برنامه و بودجه کشور
پايگاه اطلاع‌رسانی حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی)