-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابط عمومي مركز، دكتر علي حسن بيگي سرپرست دانشگاه خوارزمي به اتفاق هئيت همراه از مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري بازديد كرد و در ديدار خود با دكتر سيد مهدي پاكذات رئيس مركز پژوهشهاي توسعه و آينده نگري بر اصل همكاري علمي اين دو نهاد تاكيد كرد.
دكتر حسن بيگي ادامه داد: دانشگاه خوارزمي به عنوان قديمي ترين دانشگاه كشور با ظرفيت بالاي علمي آمادگي كامل دارد تا در راستاي رفع نيازهاي پژوهشي اين مركز گام هاي موثري را بردارد.
وي افزود: در مباحث اقتصادي به خصوص تربيت دانش آموختگان اقتصاد اسلامي و متخصصين تراز سازمان برنامه به صورت گسترده مي توانيم كمك رسان مركز و سازمان برنامه و بودجه كشور باشيم.
در ابتداي اين ديدار دكتر سير مهدي پاكذات ضمن معرفي مركز گفت: ما به عنوان رابط سازمان برنامه و مراكز علمي از هرگونه ياري علمي در هر سطحي استقبال مي كنيم و اين نوع هم افزايي ها را بايد به فال نيك گرفت.
وي ادامه داد: با فهم مشترك از مزيت هاي علمي طرفين به بهترين شكل مي توانيم در ماموريت هاي تخصصي خود همراهي و همگامي داشته باشيم.
وي در خاتمه افزود: مركز آمادگي دارد آخرين يافته هاي علمي دانشگاه در حوزه برنامه ريزي و بودجه ريزي در قالب نشست هاي تخصصي به سمع و نظر سياستگذار برساند. لذا اميدواريم در پس اين تلاش و همكاري فاصله دانشگاه و مركز پژوهشي را در كشور كمتر كنيم.