چگونگی تحقق عدالت آموزشی در برنامه هفتم توسعه بررسی می شود
چگونگی تحقق عدالت آموزشی در برنامه هفتم توسعه بررسی می شود

به گزارش روابط عمومي مركز، هشتاد و سومين نشست علمي-تخصصي با مديريت علمي دكتر عليرضا علي احمدي؛ عضو هيئت علمي دانشگاه و معاون امور علمي، فرهنگي و اجتماعي سازمان برنامه و بودجه كشور و همچنين با سخنراني آقايان: دكتر ابوالقاسم نادري؛ استاد دانشگاه تهران،  دكتر مهرالله رخشاني مهر؛ عضو هيئت علمي دانشگاه و رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور، دكتر رضوان حكيم زاده؛ عضو هيئت علمي دانشگاه و معاون وزير آموزش و پرورش با مشاركت فعال جامعه علمي، پژوهشي، دانشگاهي، انديشگاهي، صاحب­نظران، مديران و كارشناسان دستگاه­هاي اجرايي ملّي و استاني به صورت مجازي برگزار مي­نمايد.

از صاحب نظران و علاقه مندان دعوت مي شود جهت بهره مندي از مباحث مطروحه و ايراد نظرات تخصصي خود به تالار نشست هاي مجازي اين مركز مراجعه فرمايند.

اين نشست در روز چهارشنبه ۲۹ تير ماه سال ۱۴۰۱، ساعت ۱۰ الي ۱۲ ظهر  برگزار مي شود.

لازم به ذكر است اين نشست هشتاد و سومين نشست علمي-تخصصي و با عنوان چگونگي تحقق عدالت آموزشي در برنامه هفتم توسعه است كه به همت دفتر آموزش و ترويج مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري با حضور صاحب نظران ملي و استاني برگزار مي گردد.

براي شركت در اين نشست مجازي به آدرس زير مراجعه فرماييد :

http://connect.mporg.ir/dfrc

 
 
 

یک شنبه 26 تیر 1401 (1 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.