-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
در خلاصه مديريتي اين گزارش مي خوانيم : كشاورزي نقش عمدهاي بهخصوص در اقتصاد كشورهاي در حال توسعه دارد. اقليمهاي متنوع آب و هوايي، مزيتهاي نسبي و جهاني كشورهاي در حال توسعه در زمينه كشاورزي، تأمين امنيت غذايي و دستيابي به توسعه پايدار، لزوم توسعه كشاورزي نظاممند را فراهم ميسازد. همچنين به دليل پيوندهايي كه بخش كشاورزي با ساير بخشهاي اقتصادي دارد لازمه شكوفايي اقتصاد كشور و توسعه بخشهاي روستايي و غيركشاورزي، سرمايهگذاري و توسعه در بخش كشاورزي است. كشاورزي شامل مجموعه فعاليتهاي زراعت و باغداري (كاشت محصولات سالانه و دائمي، احداث و نگهداري باغهاي مثمر و غيرمثمر)، دامداري (پرورش انواع دام، انواع ماكيان، پرورش كرم ابريشم و زنبور عسل)، جنگلداري (حفاظت و حراست از جنگلها و مراتع، برداشت چوب، كاشت مجدد درختان جنگلي و عمليات عمراني جنگل و مرتع) و فعاليتهاي شيلات و آبزيان است.
اين گزارش در۷۱ صفحه و با موضوعات متنوعي از جمله: تحليل و تبيين نماگرهاي عملكردي بخش ، تحليل و تببين برنامههاي مختلف بخش و عمليات و فعاليتهاي مهم، مهمترين ويژگيهاي بودجه بخش در سال ۱۴۰۱ و ... منتشر شده است.
لازم به ذكر است اين گزارش با همت حميد حسين پور، مريم ابوالفتحي، اصغر ولي زاده، ايوب غفوري و با نظارت علمي فرخ مسجدي تدوين شده است.