-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
در ابتداي اين نشست دكتر بابك شكري معاون پژوهش دانشگاه شهيد بهشتي، در خصوص پيشنهاد تشكيل اتاق فكر دولت سيزدهم در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: ما ۱۵ طرح كلان ناظر بر حل مسائل كشور را در داخل دانشگاه بررسي كرديم و اعلام آمادگي مي كنيم تا ظرفيت علمي اين دانشگاه را در خدمت حل مسائل كشور قرار دهيم.
در اين نشست دكتر سيد جواد سادات به نمايندگي از مركز بررسي هاي استراتژيك نهاد رياست جمهوري، آمادگي مركز بررسي ها را در راستاي هم افزايي با دانشگاه ها اعلام كرد و گفت: بايد به شدت مراقبت كنيم تا در حلقه بي پايان موازي كاري مطالعاتي اسير نشويم.
در خاتمه اين نشست دكتر سيد مهدي پاك ذات سرپرست مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري ضمن بيان طبقه بندي جايگاه دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و انديشكده ها گفت: با رعايت حدود و مرزهاي مطالعاتي مي توانيم به همكاري همه جانبه دست پيدا كنيم.
پاك ذات ادامه داد: ما مديريت پژوهش را يكي از وظايف خود در مركز مي دانيم، لذا اين آمادگي را داريم تا در حلقه هاي به هم متصل بتوانيم ناظر بر حل مسائل كشور گام هاي عملي را برداريم.
اين جلسه روز يكشنبه ۲۶ بهمن به ميزباني مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري با حضور مديران گروه هاي علمي و مديران اين مركز برگزار شد.