فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت سند آمایش سرزمین
فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت سند آمایش سرزمین

به گزارش روابط عمومي مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري، گزارش مكتوب مطالعات سند ملي آمايش سرزمين بخش فناوري اطلاعات و ارتباطات در ۱۷۰ صفحه جهت استفاده پژوهشگران و آشنايي سياست پژوهان با اسناد پشتيبان سند ملي آمايش منتشر شد.

لازم به ذكر است بر اساس اطلاعات اين گزارش؛ در افق ۲۰۲۵،جامعه بين الملل جريان درآمدي زيست‌بوم‌هاي جديدي كه شكل مي‌گيرند بيش از ۶۰ تريليون دلار است كه معادل يك سوم كل درآمد اقتصاد جهاني است. بيشترين حجم اين جريان درآمدي در مرز زيست‌بوم‌هاي ديجيتال شكل مي‌گيرد كه ماهيتي داده‌محور و فناورانه دارد.

در اين گزارش جايگاه فناوري‌هايي مانند اينترنت اشياء، هوش مصنوعي، رايانش ابري، كلان داده، رسانه­ هاي اجتماعي، بلاكچين و ... در توسعه كشور و همراهي اين ابزار با شكل گيري سند آمايش سرزمين در افق ۲۰۲۴ مورد بحث و بررسي قرار گرفته است.

دريافت فايل


جمعه 17 دی 1400 (2 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.