-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
در ادامه محمد مددي به عنوان نماينده سازمان نقشه برداري به ارائه گزارش كار اين سازمان در خصوص جايابي اوليه احداث واحدهاي مسكوني در استان هاي تهران و البرز پرداخت و بر لزوم همكاري بيشتر با مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري و امور مرتبط در سازمان برنامه و بودجه در خصوص اين جايابي ها تأكيد كرد.
در ادامه اين نشست كارشناسي، عليرضا رحمت نيا نماينده امور آمايش سازمان برنامه و بودجه كشور، اجرايي سازي سند ملي آمايش سرزمين را از تدوين آن بسيار سنگين تر دانست و ادامه داد: بايد تلاش شود منابع كشور صرف جذب جمعيت به كلان شهرها نشود بلكه بايد منابع در اين خصوص به توسعه مناطق مرزي و حاشيه سواحل كشور اختصاص داده شود.
وحيد سعيديان از دفتر راه و عمران شهري سازمان برنامه و بودجه كشور ديگر عضو حاضر در اين نشست، تأكيد كرد كه بايستي ابزارها و محورهاي عملياتي سازي آمايش سرزمين مشخص شود.
وي خاطر نشان كرد: بايد از تجارب گذشته مانند ساخت مسكن مهر استفاده شود و به اين منظور لازم است به پيوست حوزه مسكن، به حوزه فعاليت، اشتغال و همچنين سرمايه و زيرساخت هاي مورد نياز براي توسعه مناطق پرداخته شود.
مسعود شكيبايي فر كه در اين نشست به نمايندگي نظام فني و اجرايي حاضر شده بود در مورد اصلاح شاخص هاي عملكرد در خصوص مسكن گفت: شاخص ها نبايد محدود به اين باشند كه چقدر مسكن ساخته شود، بلكه بايد همه جوانب موضوع را در نظر گرفت.
در خاتمه اين نشست كارشناسي سعيد غلامي مديركل پژوهش و مهرداد كاشف سرپرست گروه پژوهشي آمايش سرزمين مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري، در خصوص همسويي نظرات مطرح شده و انتخاب معيارها براي دستيابي به يك خروجي منطبق بر نظرات كارشناسي جمع بندي خود را ارائه دادند و از استقبال شركت كنندگان در اين نشست تخصصي ابراز تشكر كردند.
گفتني است؛ اين نشست تخصصي به منظور هماهنگي درون دستگاهي به ميزباني مركز پژوهش هاي توسعه و آينده نگري روز سه شنبه ۷ دي ۱۴۰۰ بر گزار شد.