مطالعه فضایی مطلوب نظام سکونتگاهی سرزمین ایران منتشر شد
مطالعه فضایی مطلوب نظام سکونتگاهی سرزمین ایران منتشر شد

به گزارش روابط عمومي مركز توسعه و آينده نگري، سند توسعه فضايي مطلوب نظام سكونتگاهي سرزمين ايران  در گروه پژوهشي آمايش سرزمين مركز، توسعه و توازن منطقه‌اي در قالب ۸۹ صفحه منتشر شد.
در بخشي از اين سند براي نخستين بار مفاهيمي همچون توسعه فضايي چندسطحي- چندمركزي- چندعملكردي مورد بررسي مفهومي قرار گرفته است.
لازم به ذكر است سند ملي آمايش سرزمين سرانجام پس از گذشت چهار دهه از آغاز انقلاب اسلامي، اسفند ماه سال ۱۳۹۹ در شوراي عالي آمايش سرزمين به تصويب رسيد. اين سند بيانگر تصويري مطلوب از توسعه فضايي و جهت ­گيري اصلي و بلندمدت سرزمين است كه مجموعه كنشگران توسعه مي ­خواهند با مشاركت يكديگر و به‌كارگيري قابليت ­ها، ظرفيت ­ها و مزيت ­هاي سرزميني، در افق ۱۴۲۴ به آن دست يابند.

دريافت فايل


سه شنبه 02 آذر 1400 (3 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.