در نشست مشترک بین دفتر آموزش و گروه پژوهشی آمایش سرزمین، توسعه و توازن منطقه ای، ابعاد آموزشی-ترویجی سند ملی آمایش سرزمین مورد بحث و واکاوی قرار گرفت
در نشست مشترک بین دفتر آموزش و گروه پژوهشی آمایش سرزمین، توسعه و توازن منطقه ای، ابعاد آموزشی-ترویجی سند ملی آمایش سرزمین مورد بحث و واکاوی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومي مركز پژوهش ­هاي توسعه و آينده ­نگري، در نشست مشتركي بين دفتر آموزش و گروه پژوهشي آمايش سرزمين، توسعه و توازن منطقه ­اي ابعاد آموزشي – ترويجي سند ملي آمايش سرزمين مورد بحث و واكاوي قرار گرفت. اين نشست كه به رياست دكتر آزموده اردلان و با حضور جناب آقاي شفيعي مديركل آموزش و جناب اقاي غلامي ­نتاج اميري، مديركل دفتر خدمات پژوهشي و كاربست يافته­ هاي پژوهشي برگزار شد؛ در راستاي ترويج و آموزش عمومي سند ملي امايش سرزمين، مباحثي در زمينه­ هايِ معرفي عمومي سند ملي، شكل ها و موضوعات مختلف آموزشي – ترويجي سند، انطباق اسناد ملي و استاني، نحوه كاربري سامانه سپاس، مباني نظري و ادبيات آمايش سرزمين، آسيب ­شناسي اجرايي نمودن سند، تدوين اسناد منطقه ­اي آمايش، مطرح شد.
در نهايت مقرر شد دفتر آموزش مركز، با اولويت ­بندي موضوعات آموزشي – ترويجي در همكاري متقابل با دبيرخانه شورايعالي آمايش سرزمين و با مشاركت گروه پژوهشي آمايش مركز، اقدامات آموزشي – ترويجي لازم را در شكل ­هاي گوناگون در دستور كار خود قرار دهد. 
شايان ذكر است؛ در اين نشست به رسم تجليل و قدرداني از دست­اندركاران مطالعات سند ملي آمايش سرزمين لوح­ سپاس رياست محترم سازمان برنامه و بودجه كشور و رئيس مركز، به پژوهشگران گروه پژوهشي آمايش سرزمين، توسعه و توازن منطقه اي اهدا شد.

 

گالري تصاوير


سه شنبه 24 فروردین 1400 (3 سال قبل )

تاریخ تاسیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به ابتدای مرداد ماه سال 1397 "ه ش" باز می گردد. این مرکز پژوهشی پس از دوران تاسیس و استقرار، اکنون به عنوان یک نهاد مستقل علمی ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مرحله ی تثبیت ماموریت های خود قرار دارد و در این دوره تلاش کرده است با ساختاری چابک و منعطف به عنوان مرکز تخصصی با مطالعه بر دو کارویژه "توسعه و آینده نگری ایران اسلامی" با مشارکت نهاد های علمی کشور به عنوان مشاور علمی و امین دولت جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح عمل نماید.