-
بررسی آییننامهها و دستورالعملهای برنامه هفتم پیشرفت
-
بررسی عوامل موثر بر افزایش تصادفات و تلفات جادهای و سوانح رانندگی و دادهکاوی تلفات انسانی
-
سازماندهی و بازآرایی فضایی آموزش عالی کشور
-
به روز رسانی سند ملی آمایش سرزمین
-
انجام مطالعات مناطق آزاد به عنوان نواحی پیشران اقتصادی کشور
-
اصلاح ساختار بودجه و پیاده سازی نظام یکپارچه مدیریت اطلاعات مالی دولت (IFMIS)
به گزارش روابط عمومي مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري، جناب آقاي دكتر نوبخت با حضور در مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري از مجموعه فعاليتهاي مركز و بطور خاص از انجام مطالعات سند ملي آمايش سرزمين تجليل و قدرداني بهعمل آورده و از اين مطالعه به عنوان مهمترين اقدام مركز و نقطه عطف توسعه كشور ياد كردند.
در اين جلسه كه مديران، پژوهشگران و كارشناسان مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري حضور داشتند، جناب آقاي دكتر نوبخت به نقش مهم مركز پژوهشهاي توسعه و آينده نگري به عنوان بازوي فكري سازمان برنامه و بودجه تاكيد داشته و سند ملي آمايش سرزمين را به عنوان يكي از مطالباتي كه مدتها از سوي نهادها و عموم جامعه وجود داشته، معرفي نموده و انجام آن را به عنوان يكي از اتفاقات مهم و افتخارات مركز دانستند. ايشان همچنين تاكيد داشتند، با تصويب اين سند، ساير اقدامات به منظور اجرايي شدن مفاد آن بايد به سرعت در دستور سازمان قرار گرفته تا اثرات توسعهاي خود را بر كشور بگذارد.
رئيس هيات امناء مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري در پايان ضمن تشكر مجدد از مجموعه همكاران مركز، ابراز اميدواري نمودند، همانند نقش موثري كه در تهيه سند ملي آمايش داشتيد، بتوانيد در پيشبرد مجموعه مطالعات تدوين الگوي مطلوب توسعه ايراني اسلامي نيز تلاش نماييد و آن سند نيز با مشاركت حداكثري صاحبنظران و كارشناسان كشور تدوين و عرضه شود.
شايان ذكر است؛ مطالعات تدوين سند ملي آمايش سرزمين كه توسط مركز توسعه و آيندهنگري طي حدود سه سال انجام گرفته است؛ در اسفندماه سال ۱۳۹۹ به تصويب شوراي عالي امايش سرزمين رسيد.
براي مطالعه و آشنايي بيشتر با اين سند و مجموعه مطالعات پشتيبان آن، مي توانيد به سامانه پشتيباني آمايش سرزمين (سپاس) مراجعه نماييد.